(recept
si oblíbilo 77 návštěvníků)
Bystrcké JOGURTOVÉ těstíčko k obalování brokolice, rajčat, masa nebo sýra apod...
Potřebné ingredience
200 g bílého jogurtu - ne nízkotučný, já vyzkoušela Zott, sůl, lžička sladké papriky, 1 vajíčko, hladká mouka k zahuštění
Postup přípravy
Uvedené přísady smíchat na hustší těstíčko. Ingredience, které chceme obalovat nejdříve omoučíme v mouce, aby se na to těstíčko pěkně chytlo. Smažíme v dostatečně rozpáleném oleji. Je to chuťovková bomba! Chutná to, jako by v tom byla hromada sýra a není :o) DOPORUČUJI. Moc nám to chutnalo.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
P.A.V.L.A
(upraveno)
5. 7. 2014, 8:45
nasta77
(upraveno)
5. 7. 2014, 8:36
Luxus
laskonka333
(upraveno)
5. 7. 2014, 8:20
siena
(upraveno)
5. 7. 2014, 0:14
lidare
(upraveno)
18. 6. 2014, 15:10
kachena
(upraveno)
10. 4. 2013, 8:37
vyzkoušíme
nigina
(upraveno)
10. 3. 2013, 17:51
Ja som dnes vyskúšala toto vaše cestíčko na obaľovanie kuracích rezňov a úplná paráda Rezníky boli krehučké, šťavnaté,,, dávno sme si tak nepochutili na rezňoch Veľmi, veľmi ďakujem
pitruska82
(upraveno)
10. 4. 2013, 8:07
@nigina
To mám velkou radost
joe08
(upraveno)
10. 3. 2013, 11:16
Je to výborné!!! A děti si to zamilovaly! Dělala jsem z kuřecích řízků a je to prostě úžasné! Děkuju!
pitruska82
(upraveno)
10. 4. 2013, 8:07
@joe08
Těší mě že vám chutnalo Jani
Dáša Z
(upraveno)
11. 7. 2011, 10:30
Zrovna jsem dodělala k obědu a je to dobrůtka
zanetka001
(upraveno)
13. 11. 2010, 12:40
Dobrý den,,ted jsem právě dodělala k obědu,,,je to vynikajícíííííííííííííííííííííí moc děkuji za receptík,,,budu dělat častěji Žaneta
Miminkov
(upraveno)
9. 5. 2010, 19:11
Dnes jsme zkusili k obědu .. bylo to fantastické Děkuji za prima receptík ..
vevercak78
(upraveno)
12. 2. 2010, 20:08
silviki
(upraveno)
14. 9. 2009, 11:38
Petro,jdu to zkusit písnu jaký to mělo úspěch Silva
silviki
(upraveno)
14. 9. 2009, 13:19
@silviki
super fakt moc dobrý..příště musím udělat dvojitou dávku s tím sýrem jste měla pravdu Díky Silva